Ik ben Marrit de Jong woonachtig in het mooie Oldeberkoop. Ik ben afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ook heb ik meerdere trainingen gevolgd en mij gespecialiseerd in het jonge kind.


Ik heb met ontzettend veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Het werken met kinderen geeft mij energie. Bovendien ontdekte ik dat ik graag iets extra’s wilde toevoegen, individuele aandacht voor ouder en kind. Na veel praten over mijn dromen en wensen is Praktyk Marrit ontstaan.


Als Friestalige meid kon ik het natuurlijk niet laten om mijn bedrijf ook een Friestalige naam te geven, Praktyk betekent dan ook (jaja, ik weet het, redelijk voor de hand liggend) praktijk.


Voor mij staat geborgenheid, rust, liefde en vooral persoonlijke aandacht voor de kleintjes en hun heiten en memmen centraal. Dit vind je dan ook allemaal terug bij Praktyk Marrit. 


Het is mijn missie om ouders en kind op weg te helpen naar betekenisvolle relaties waarin vertrouwen, liefde en vrijheid centraal staan. Het is mijn missie om ouders en kind op weg te helpen naar betekenisvolle relaties waarin vertrouwen, liefde en vrijheid centraal staan.